Al 27 jaar zet BigBrother de standaard in camerabeveiliging voor tankstations, retailbedrijven en logistieke centra. Het voortdurende streven naar data-gedreven innovatie heeft geleid tot een breed palet aan oplossingen. Die worden nu samengebracht in Watch-it for mobility, één compleet platform voor security technology. Het bestaande systeem PumpWatch gaat hierin op.

Door voortaan niet meer vanuit een systeem maar vanuit een platform te ontwikkelen, worden data en inzichten overal en altijd beschikbaar om het team op locatie, het hoofdkantoor en andere stakeholders te ondersteunen. Deze data zijn vanzelfsprekend veilig en afgeschermd. Daarnaast kunnen vanuit de architectuur van het platform sneller nieuwe mogelijkheden beschikbaar worden gesteld.

Devices platform

Uitdagingen omzetten in kansen

De complexiteit als gevolg van de energietransitie in de mobiliteitsmarkt stijgt. Nieuwe brandstoffen betekenen ook nieuwe risico’s. Processen worden ingewikkelder en transacties meer divers, het operationele terrein van het tankstation breidt uit en de kans op vandalisme groeit. Tegelijk willen klanten meer gemak, snelheid, veiligheid en beschikbaarheid, terwijl er krapte heerst op de arbeidsmarkt. Om deze ontwikkelingen te kunnen beantwoorden, is kennis noodzakelijk. Watch-it biedt de ondernemer deze kennis door intelligentie toe te voegen aan de vele data die het genereert én duidt.

Meer grip en een betere klantervaring

De grote meerwaarde van Watch-it is de intelligente koppeling van camerabeelden met de data van kassatransacties, technische meldingen, toegangscontrole en andere zaken. Dit maakt meer mogelijk dan het voorkomen van diefstal, fraude of onveilige situaties. Watch-it geeft inzicht in de winkeltraffic en de transacties, waardoor de ondernemer de veiligheid, het rendement en de klantbeleving kan verbeteren. Verder maakt Watch-it het gedrag van de klant inzichtelijk: wat wil en vindt hij? Ook kan er dankzij Watch-it meer worden gedaan met minder personeel, doordat handmatige handelingen worden geautomatiseerd. Watch-it biedt talloze middelen die ondernemers in de mobility markt meer grip geven, zodat ze beter voorbereid zijn op de toekomst.

Lees ook